Tekstil und promo 2018

Poštovani,
Čast nam je da Vas pozovemo da 20. aprila prisustvujete našoj godišnjoj prezentaciji u hotelu Podgorica.

Nakon izuzetno uspješnog druženja prošle godine, a kako je paleta proizvoda koje nudimo značajno proširena, odlučili smo da cjelokupnu prezentaciju brendiramo i pretvorimo je u tradicionalan događaj.  Dobrodošli na  "Textil und promo 2018"!
Toga dana imaćete priliku da se upoznate sa ponudom promotivnog tekstila Fruit of the Loom i Russell, ali i još nekih brendova koje nudimo. Prezentovaćemo termo prese i folije za štampu na tekstilu jednog od vodećih svjetskih proizvođača Siser, a tu će biti i njihov predstavnik spreman da odgovori na sva pitanja koja imate na ovu temu, kao i da na licu mjesta demonstrira mogućnosti njihovih presa i materijala. Na događaju će biti predstavnici našeg dugogodišnjeg partnera firme Symbol iz Subotice da prezentiraju sve ono što već imamo u ponudi, kao i mnoge druge stvari iz svog programa. I kao poseban dodatak ovom događaju ove godine prezentovaćemo promo proizvode Hidea gifts jedne od najvećih firmi ovoga tipa u Evropi.
Ako se bavite štampom, promotivnim aktivnostima ili Vam samo trebaju uniforme, sigurni smo da će Vam ovaj događaj pomoći da pronađete ono što tražite!
 
Čekamo Vas 20. aprila u velikoj sali hotela Podgorica!